Cerca un projecte

Hi ha diverses opcions disponibles quan es busca a un projecte específic o per navegar a través de la nostra plataforma.

En primer lloc, hi ha un motor de cerca disponible a la part superior dreta de la pàgina web. Fes clic a la icona de la lupa o al text de cerca i insereix la paraula clau o el nom del projecte que vols buscar.

Segona manera: a la pàgina del llistat de projectes, hi ha una columna amb diferents opcions a la dreta. A la part superior, veuràs el motor de cerca de nou. A continuació, diferents menús per refinar la selecció de projectes que es mostren:

• Etiquetes, que són les categories de projectes, per refinar la selecció en funció dels seus interessos. Pots seleccionar diverses etiquetes, només has de fer clic en la nova després que la pàgina acabi de carregar-se;
  • Ubicació, per seleccionar projectes d'un país específic. Per França, fins i tot es pot anar més enllà i seleccionar projectes segons la regió o la ciutat;
  • Els filtres avançats, per distingir els projectes de prevenda dels que tenen un objectiu financer. També podeu seleccionar un projecte basat en el seu llenguatge (independentment del país).

Per a cada un d'aquests filtres, pots cancel·lar la selecció fent clic al botó de reiniciar en cada categoria (la icona de la fletxa en forma rodona).

Tercera opció: a la cinta blava just a sobre dels projectes, hi ha dos menús:

• A l'esquerra, pots escollir veure projectes finançats, projectes acabats, o tots. Per defecte, només es mostren els projectes que estan en procés de finançament actualment financen.
  • A la dreta, es pot canviar l'ordre de visualització de les campanyes. Per defecte, l’ordre es basa en la popularitat, però es pot decidir canviar l'ordre per data (els més recents), data de finalització (gairebé finalitzats) o la quantitat recaptada (en ordre decreixent).

Els criteris de la columna de la dreta i la cinta blava generen un URL diferent cada vegada que torna a carregar la pàgina. Això et permet guardar l'adreça d'una cerca específica.