Puc aplicar fons que he rebut al marge de la captació de fons d'Ulule (xecs, transferències bancàries)?

Sí, però l'equip d'Ulule ha de validar aquestes donacions.

La teva tieta t’ha fet un xec de 50 euros que voldries sumar al teu objectiu de finançament? Envia un correu electrònic a support@ulule.com i adjunta una foto, una còpia o una captura de pantalla del xec o de la transferència bancària especificant el nom, l'adreça postal, l'adreça de correu electrònic i la recompensa per a la persona que t'ha suportat. A continuació podrem validar el suport i afegir l'import a la teva captació.

Per què et fem fer totes aquestes passes? Molt senzill: per evitar que els abusos del sistema amb xecs o efectiu que apareix miraculosament just abans de la data límit de la captació de fons. Per obtenir més informació o si tens cap pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.