Com puc suprimir el meu compte?

Si vols inhabilitar el teu compte, ves a la pestanya "Configuració" del teu perfil. A continuació, fes clic al botó "Inhabilita el meu compte d'Ulule" i segueix les instruccions.

Abans de suprimir el teu compte, recorda que serà una acció irreversible i que ja no podràs accedir a les funcionalitats específiques del lloc web.

Si només vols deixar de rebre correus electrònics d'Ulule, pots donar-te de baixa de les notificacions que no vols rebre a la pestanya "Notificacions per correu electrònic" de la teva configuració.

Si vols posar-te en contacte amb el nostre servei d'assistència tècnica, envia un correu electrònic a support@ulule.com.