Hoe verwijder ik mijn account?

Wil je je account en alle bijbehorende gegevens verwijderen? Volg dan deze stappen:

• Log in op het Ulule-account dat je wilt verwijderen;

• klik rechtsboven op je naam of profielfoto;

• klik op “Instellingen”: je komt op het tabblad “Mijn account”.

Scrol naar het onderdeel “Account verwijderen” en klik op “Mijn account verwijderen”. Je wordt om je wachtwoord gevraagd om de definitieve verwijdering te bevestigen.

Logde je in via Facebook en heb je geen wachtwoord? Dan kun je er hier een aanmaken.

Let op: deze actie is definitief. Eenmaal verwijderd, kunnen we je account niet meer herstellen. Zoekmachines zoals Google kunnen er bovendien enkele dagen over doen om de informatie te verwijderen.

Wil je gewoon geen e-mails van Ulule meer ontvangen? Dan hoef je je account niet te verwijderen. Je kunt je afmelden voor ongewenste meldingen in het tabblad “Meldingen” van je profielinstellingen. Zie: De e-mails van Ulule die ik ontvang aanpassen.

Let op: heb je een campagne aangemaakt, dan wordt die niet automatisch gedeactiveerd. Hoe je je campagne verwijdert, lees je hier.

Heb je geen toegang meer tot je account? Dan kun je de verwijdering van je profiel en gegevens aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen