Social media en website links toevoegen aan mijn pagina

Onderaan je Ulule-pagina vind je een onderdeel waar je naar je social media en website kan verwijzen. Hoe voeg je die toe? 🤔

1️⃣ Ga naar ‘Mijn project’ en klik op ‘Sociale media en links’.

2️⃣ Voeg aan het linker tekstveld de link naar het webadres toe.

3️⃣ Voeg aan het rechter tekstveld de titel toe dat weergegeven moet worden op je Ulule-pagina (bijvoorbeeld: Instagram of Website).

4️⃣ Vergeet niet om op ‘Opslaan’ te klikken om alle wijzigingen te registreren.

Wil je meer links toevoegen? Klik dan op de knop ‘Voeg een extra veld toe’.
Wil je een link verwijderen? Klik dan op het prullenbak-pictogram aan de rechterkant van de link.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen